Welkom op mijn site, ik ben Angelina van Wijk - Cornelisse 

Graag wil ik je vertellen over mijzelf zodat je alvast een idee krijgt wie ik ben. Sinds jong meisje heeft de uiterlijke verzorging mij altijd gefascineerd.

De opleiding haarstilist heb ik gevolgd aan de haarstilistencollege in Utrecht. Na mijn opleiding heb ik in diverse salons gewerkt in Hilversum en  omgeving. In deze periode heb ik veel praktijkervaring opgedaan op het gebied van techniek en creativiteit. Ook voor het runnen van een salon zijn er in deze periode veel leermomenten geweest.

In 2009 ben ik mijn eigen salon gestart, de Gooische Schaar.

In de Gooische Schaar bestaan mijn activiteiten voornamelijk uit het aanbrengen en onderhouden van hairextensions, in alle vormen en kleuren.

Sinds mijn achttiende jaar draag ik zelf ook hairextensions dit om ondanks mijn dunne en fijne haar toch een lekker volle bos haar te hebben dat ik kan dragen zoals ik zelf wil. Het is echt een hele boost voor je zelfvertrouwen als je kan beschikken over een mooie bos haar!

Een van de belangrijkste redenen om dit werk te doen zijn de gezichten van de mensen die na de eerste blik in de spiegel simpel weg beginnen te stralen, Je ziet de mensen groeien, rechter op staan en genieten!