Extensions

Hairdreams haren

Droomhaar voor iedereen.

Hairdreams haren heeft de volgende kenmerken een gezonde , stralende glans, schitterende houdbare kleuren en natuurlijke elasticiteit. Het haar is te verkrijgen in 2 kwaliteiten "basic"en "special".

Voor de "basic' haren worden donkere natuurharen gebruikt, die overwegend uit Aziatische landen zoals India, Thailand en Indonesië komen. Daar offeren vrouwen regelmatig hun lange gezonde haarvlechten, om hun dankbaarheid voor bijzondere gebeurtenissen, zoals bijvoorbeeld de geboorte van een kind, tot uitdrukking te brengen. De haren worden in de tempel verzameld en onder andere voor de financiering voor sociale instellingen verkocht. Deze haren zijn krachtig , gezond en zeer goed geschikt voor de productie van haarverlenging. Zij worden door Hairdreams in een kostbaar proces voorzichtig opgelicht, verdeeld en geverfd. De haren zijn geschikt voor een draagperiode van 6 maanden.

Een bijzonderheid van "special"hair van Hairdreams is dat ze van de allerhoogste kwaliteit zijn. Er worden uitsluitend de hoogwaardige gezonde Europese haren gebruikt in de kleuren zwart tot blond. Deze haren worden alleen nog gering behandeld en bezitten de veerkracht van de "jeugdige"haren. De kwaliteit is zo hoog dat deze haren drie maal hergebruikt kunnen worden en daarmee de draagperiode tot 1,5 jaar verlengen.

De "aanhechting" is bij Hairdreams ook erg speciaal en van wezenlijk belang voor een "onzichtbaar resultaat". 

Zie de voor en na foto's hieronder: